Blog

bez cukru

Czekoladowe ciasto z gruszką

Grudzień to dla mnie miesiąc kuchennych eksperymentów. Dawno nie piekłam żadnego ciasta a leżąca na stole gruszka lekko się do mnie uśmiechała, jakby chciała powiedzieć “użyj mnie do czegoś smacznego”.

Czytaj więcej »
cukrzyca

Makaron z indykiem w sosie dyniowym

Czemu warto jeść dynię? Powodów jest mnóstwo a wszystkie tylko utwierdzają w przekonaniu, że warto. Przede wszystkim jest bogactwem witamin i mikroelementów, które szczególnie teraz, na jesieni są nam potrzebne.

Czytaj więcej »
bez cukru

Dyniowa owsianka

Kolejnym super sposobem na wykorzystanie dyni będzie owsianka. Przyznaj czy tak, jak ja lubisz jeść ją na śniadanie? Dodawanie warzywa do dania na słodko to fajny sposób na przemycenie go.

Czytaj więcej »
cukrzyca

Domowe fish and chips

Fish and chips to danie kojarzone przede wszystkim z Wielką Brytanią. Smażone na głębokim tłuszczu, skrapiane octem, często z dodatkiem ciężkich kalorycznych sosów. Nie ma co nic wspólnego z zalecaną

Czytaj więcej »

Umów się już teraz na rozmowę!

Shopping Cart
Scroll to Top