Blog

cukrzyca

Gryczotto ze szparagami

Zastanawiałam się jak urozmaicić posiłki, w których królują szparagi. Oczywiście uwielbiam je też ugotowane na parze, jako dodatek do obiadu. Chciałam jednak wykorzystać ich potencjał. Sezon szparagowy niedługo się kończy

Czytaj więcej »

Pasta z makreli

Ryby, ryby, ryby! Źródło kwasów omega-3. Chociaż kwasy te znajdziemy w produktach roślinnych to DHA i EPA występują tylko w tłustych rybach morskich. Są one niezbędne do prawidłowej pracy mózgu,

Czytaj więcej »

Fit sernik na zimno

Czy sernik kojarzy Ci się tylko ze świętami? Jeśli tak, to czas zerwać z tym szablonowym myśleniem i robić go częściej. Szczególnie teraz, kiedy możemy już kupić nasze polskie truskawki

Czytaj więcej »

Omlet szarlotkowy

Lubisz szarlotkę? Ja uwielbiam. Chociaż tradycyjnej w formie ciasta nie jadłam już wieki (czas to naprawić!) to ostatnio na śniadanie jem szarlotkowy omlet. Kto by pomyślał, że można zjeść pierwszy

Czytaj więcej »

Umów się już teraz na rozmowę!

Shopping Cart
Scroll to Top